Hvem er Lisbeth Uhre?

Lisbeth i naturen

Min motivation

Hos mig er det vigtigste at Body SDS behandling eller Body SDS træning er for ALLE mennesker uanset køn, alder, status, etnicitet, udseende, laster el. fortid. 

Jeg tager altid udgangspunkt i DIN krop, i DIT liv lige nu og i DINE følelser.

Jeg elsker at hjælpe klienter af med smerter i ryg, ben, fødder, skuldre og nakker og at bidrage med at skabe indre sindsro og rum til egne følelser såsom sorg, angst eller vrede. 

Jeg motiveres af at finde sammenhænge i kroppen mellem muskler og led, indre organer og klientens levede liv.

Jeg interesserer mig for kvinders univers og generelt hormonelle udfordringer. 

Jeg er passioneret fordi jeg selv igennem de sidste 8 år har mærket hvad Body SDS behandling, Body SDS grundtræning, EFFEKT og Body SDS udstræk samt et fast supplement af vitamin og mineral kosttilskud har gjort for min krop og mit sind af underværker. 

Min baggrund

Lisbeth i naturen

Jeg er oprindeligt uddannet kemiingeniør på DTU og har arbejdet indenfor medicinalbranchen i 20 år for Novo Nordisk i hhv. Kalundborg, Hillerød, Lyngby og Sorgenfri indenfor bl.a. projektledelse og ledelse. Se mit CV

Mit liv tog en ubevidst drejning, da jeg over 15 år blev mor til 4 skønne drenge i dag 3 voksne og 1 teenager.

Jeg måtte se på at mit kvindelige hormonelle system kom mere og mere i ubalance i min krop og mit sind. Efter min sidste graviditet fik jeg både en fødselsdepression, angst og problemer med stofskiftet.

Samtidigt fulgtes det øgede stressniveau i hjemmet med et større ansvar på job og dermed et øget indre pres i mit sind.

Mit eget indre pres blev ’fixet’ med en øget træningsmængde, men dette var ledsaget af mange skader i hofte, ryg, ankler, skuldre m.m. og efter at have læst bogen ’Mit indre rum’ af Ole Kåre Føli, var jeg klar over at jeg IKKE var på rette spor.

Efter nogle voldsomt turbulente år valgte jeg at bruge nogle år på at lære min egen krop og mit sind at kende.

Først med en gymnastik uddannelse i EFFEKT og senere så Body SDS grunduddannelsen.

Siden har jeg suppleret min viden indenfor Vitaminer og Mineraler og mærket den hjælp jeg dagligt får af specifikke kosttilskud.

Privat er jeg midt i 50’erne, gift og bor i hus i Hillerød hvor jeg også har min egen klink i hjemmets rolige omgivelser.

Jeg er Autoriseret Body SDS behandler siden 2020.

Jeg lever i dag et liv i naturlig balance mellem min krop, mine tanker og mine følelser.